ETWİNNİNG MESLEK LİSELERİ ÇALIŞTAYI, ANTALYA'DA YAPILDI.

ETWİNNİNG MESLEK LİSELERİ ÇALIŞTAYI, ANTALYA'DA YAPILDI.

17.05.2022 371

ETWINNING MESLEK LİSELERİ ÇALIŞTAYI, ANTALYA'DA YAPILDI.

 

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde yürütülmekte olan eTwinning faaliyetleri kapsamında 12-14 Mayıs 2022 tarihleri arasında Antalya'da eTwinning Meslek Liseleri Çalıştayı gerçekleştirilmiştir.

Çalıştaya Türkiye genelinde 2021 yılında kalite etiketi almış 1178 öğretmen arasından puan sıralamasına göre belirlenen 128 öğretmen davet edilmuştir. Zonguldak'tan 4 projenin davet edildiği çalıştayda ilçemizi, kuruculuğunu yaptığı "Türkçeyi Çözüyorum, Matematiği Okuyorum." adlı projesi ile BİST MTAL Türk dili ve edebiyatı öğretmeni Derya CAFEROĞLU temsil etmiş, 14 Mayıs 2022 tarihinde çalistayda yapılan kapanış  töreninde kendisine sertifika verilmiştir.

 

MEB Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Sayın Mustafa Hakan BÜCÜK, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Sayın Mahmut Birol GEZER, eTwininng Ulusal Destek Servisi Türkiye Koordinatörü Sayın Mehmet Fatih Döğer ile eTwinning Ulusal Destek Servisinin değerli yöneticileri ve  eğitimcileri çalıştaya katılmışlardır. Çalıştayda öğretmenlere pek çok eğitim ve seminer verilmiş, örnek eTwinning projeleri sergilenmiş ve yeni proje çalışmaları yürütülmüştür.  Mesleki ve teknik eğitime verdikleri desteklerinden dolayı başta Bakanlığımız, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü ve eTwinning Türkiye Ulusal Destek Servisi olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ederiz. Öğretmenimiz Derya CAFEROĞLU'nu da bu başarısından dolayı tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

17-05-202217-05-202217-05-2022