İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 378 69 62
WEB http://alaplieml.meb.k12.tr
Adres : Okullar cad. no12 Merkez/Alaplı Zonguldak
VİZYON : 1.Okulumuzda Sevgi, Saygı ve Hoşgörü herkesin ortak değeri olsun. 2.Toplumsal yaşantımızın her alanında herkes hukukun üstünlüğüne inansın 3.Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. 4.Öğrenenler öğrendiklerini kendisi, ailesi, milleti ve tüm insanların yararı için kullansın. 5.Okulumuzda öğrenen ve öğretenler değişime ve gelişime açık olsun. 6.Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. 7.Okulumuzda her bireyin eşit olduğunu tüm veli, öğrenen ve öğretenler bilsin. 8.Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
MİSYON : 1.Atatürk İlke ve İnkılâplarına, Anayasada ifadesini bulan Atatürk Milliyetçiliğine bağlı, 2.Türk Milletinin millî, ahlaki, insani ve kültürel değerlerini benimseyen; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, 3.Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, 4.Sorumluluklarını bilen ve yerine getiren, 5.İnsan haklarına saygılı, haklarını bilen ve koruyan, 6.Hür ve bilimsel düşünme gücüne sahip, 7.Bireysel yeteneklerini ve öğrenme stillerini dikkate alarak öğrenen, bilgili, becerili ve özgüvenli olan, 8.Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışı kazanan, 9.Türk Milletini çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı, saygın bir ortağı yapma gayreti olan bireyler olmalarını sağlamak için varız.
BAŞARILAR :
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : OKULUMUZ ZONGULDAK İL MERKEZİNE UZAKLIĞI 65 KM DİR. OKULUMUZ ALAPLI İLÇE MERKEZİNDEDİR
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : "Elektronik Devrelerin Onarımı stajı" projemiz kapsamında Şubat- Mart 2018 tarihlerinde 2 grup halinde toplamda 4 öğretmen ve 14 öğrenci Çek Cumhuriyeti ziyareti. eTwinning Kulübü "Touch the Nature" Doğaya dokun projesi.