Tevfik Cengiz DEMİRCİ - Okul Müdürü

1990 yılında Marmara Üniversitesi  Teknik Eğitim Fakültesin Metal İşleri Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. 2021 yılında Bülent Ecevit Üniversitesi Eğitim Fakültesinde Eğitim Yönetimi alanında yüksek lisans yaptı. 1992 -1994 yıllarında Erzurum Hınıs Endüstri Meslek Lisesinde Öğretmen ve Bölüm Şefi olarak, 1994 - 1997 yıllarında Bolu Endüstri Meslek Lisesinde Öğretmen ve Bölüm Şefi olarak, 1997 - 2008 yıllarıda Kdz ereğli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Müdür Yardımcısı ve Öğretmen olarak çalıştı. 2018 ağustos ayında Alaplı Çok Programlı Anadolu Lisesinde Okul Müdürü olarak göreve başladı. 2020 ağustos ayında Ereğli Ormanlı Çok Programlı Anadolu Lisesine Müdür Olarak atandı. 2023 ağustos ayı itibariyle Alaplı Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Okul Müdürü olarak göreve başladı.