Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Mesleki ve teknik eğitimde bölgemizin ve ülkemizin en saygın ve tercih edilen kurum olmak

Misyon: Atatürk ilkelerinin ışığında; Bakanlığımızın 2023 vizyonu doğrultusunda, milli ve manevi değerlerimize bağlı, çağdaş düşünceli, sorumluluk duygusuna sahip, emeğe değer veren, 21 . Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek teknik insan gücünü yetiştirmek .

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri: Pansiyonumuz yoktur
Saatler: 08:20 17.15
Isınma: kalorifer(Doğalgaz)
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: BAKKA- E TWİNİNG- TUBİTAK- OKULUM TEMİZ- AB PROJELERİ- MESLEK LİSELERİ AİLELERLE BULUŞUYOR ULUSAL ROBOT YARIŞMALARI- TEKNOFEST
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: "Elektronik Devrelerin Onarımı stajı" projemiz kapsamında Şubat- Mart 2018 tarihlerinde 2 grup halinde toplamda 4 öğretmen ve 14 öğrenci Çek Cumhuriyeti ziyareti. 2022 Yılı "Bölgemiz İmalat Sektörüne Nitelikli Bireyler Yetiştiriyoruz" adlı proje kapsamında İspanya'ya 4 öğretmen 12 öğrenci, Romanya'ya 4 öğretmen 8 öğrenci staj çalışmaları yapıldı. e-Twining bir çok konu başlığında kalite etiketleri ve ulusal kalite etiketi almıştır. BAKKA(Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı)ya sunulan proje kapsamında alınan hibe ile Batı Karadeniz Bölgesinin en donanımlı PLC labaratuvarı kurulmuştur.

Telefon - (0372) 378 12 87

WEB - https://alaplieml.meb.k12.tr

Adres - Okullar cad. no12 Merkez/Alaplı Zonguldak

Adres - Okullar cad. no12 Merkez/Alaplı Zonguldak